JÄSENEKSI KANNATTAA LIITTYÄ! 
Uusi jäsen, ota yhteyttä työpaikkasi luottamushenkilöön
 tai PAM-liittoon, p. 020-774 2000, e-mail: pam@pam.fi 

Jäsenille jäsenetuja!

 

Holiday Club -lomaosakkeet

PAMin lomaosakkeiden varaus

PAMin jäsenet voivat lomailla edullisesti PAMin omistamissa Holiday Club viikko-osakkeissa Vuokatin Katinkullassa, Saimaalla, Kuusamossa, Sallassa, Saariselällä, Tahkolla, Himoksella, Naantalissa, Tampereen kylpylässä ja Pyhällä. Loma-asunnot ovat laadukkaita ja mieluisia rentoutumispaikkoja vapaa-aikaan ja lomailuun. Kohteissa voi rentoutua pidennetyn viikonlopun, arkiviikon tai kokonaisen viikon ajan.

Hinnat PAMin jäsenille ovat n. 50 % normaalia edullisemmat.

Yrityspalveluun kirjautuminen

Lisätietoja ja kuvia kohteista, edullisista jäsenhinnoista sekä kaikki varaukset Holiday Clubin Yrityspalvelun sivuilta.

Kirjautuminen:
käyttäjänimi: pamry
salasana: pamry10

Ensimmäisellä kerralla sivuille tulee rekisteröityä. Arvonta- ja vapaat viikot -välilehdillä järjestelmä pyytää ensin kirjaamaan asiakastietosi, jonka jälkeen pääset katsomaan vaihtoehtoja ja tekemään varausta tai jättämään hakemuksen. Jatkossa järjestelmä löytää käyttäjän tietyllä tunnistetiedolla, kun olet kerran kirjannut asiakastietosi.

Lisätietoja: puh. 03068 70400 / Holiday Club Yrityspalvelu.

RCI-lomavaihto/organisaatio 

PAMin omistamien lomakohteiden lisäksi voit nyt lomailla edullisesti kaikissa Suomen Holiday Clubin lomakohteissa (ei Levi) RCI:n lomavaihto-organisaation kautta. Valittavana on 26 Holiday Club -kohdetta: Airisto, Ellivuori, Himos, Kalajoki, Katinkulta, Salla, Kuusamon Tropiikki, Naantali Residence, Punkaharju, Pyhä HolySuites, Pyhä, Pyhäniemi, Ruka, RukaVillage, Rönnäs, Saariselkä, Saimaa, Tahko Spa, Tampereen kylpylä, Ylläs, Ähtäri sekä Hannunkivi.

Jäsenhinta on aina 496 €/viikko riippumatta lomakohteesta, loma-ajankohdasta tai huoneiston koosta. Lisätietoa löydät Holiday Club Yrityspalvelun sivustolta välilehdeltä "RCI-loma".

 

Punkaharjun lomamökit

Punkaharjun lomamökit

Lomamökit on uudistettu ja remontoitu keväällä 2013!

Punkaharjulla sijaitsevat lomamökit ovat nyt ympäri vuoden käytettävissä ja varattavissa. Lomamökit ovat remontoitu ja uudistettu lattiasta kattoon. Mökit ovat erittäin viihtyisiä ja tasokkaita hirsisiä rivi- tai paritalohuoneistoja, joissa kaikissa on oma sauna, wc, pesuhuone, takka, TV, pienoiskeittiö astioineen, jääkaappi, hella, kahvinkeitin, mikro yms.

Lemmikkieläimet ovat sallittuja.Yksi mökeistä on allergiamökki.

PAMilla on Punkaharjun lomakeskuksen alueella 5 Tuunaantupaa, 1 Pankkotupa ja 1 Mäntytupa.

Tuunaantuvat ovat tuvan ja ison makuualkovin huoneistoja (35 m²), jotka soveltuvat 2–5 hengelle. Makuualkovissa on 2 sänkyä ja kerrossänky ja tupakeittiössä levitettävä vuodesohva.

Pankkotupa on tuvan, 2 makuuhuoneen ja parven huoneisto 6–8 hengelle (50 m²). Toisessa makuuhuoneessa on 2 sänkyä, toisessa makuuhuoneessa kerrossänky. Parvella on 3 makuupaikkaa ja tupakeittiössä vuodesohva.

Mäntytupaan mahtuu majoittumaan erinomaisesti 8 henkilöä. Mäntytupa sopii myös hyvin esimerkiksi kokouskäyttöön.

Katso kuvia täältä.

Lisätietoja Punkaharjun alueesta ja palveluista.

UUTUUTENA Talvella Punkaharjulla on erinomaiset mahdollisuudet harrastaa talviliikuntaa. Mökkien välittömässä läheisyydessä on koko talven aukioleva 15 km retkiluistelureitistö, joka on samalla yksi Suomen pisimmistä reiteistä.
Reitin varrella on talviviikonloppuisin myös ainutlaatuinen lettukota Saimaalla. 200m päästä mökeistä pääsee myös hiihtoladulle, alueella on yli 30 km mittainen hiihtolatuverkosto. Alueella myös ravintoloita ja välinevuokraamo, joka on talvella joka päivä auki, josta saa mm. retkiluistelu- ja hiihtovälineitä. Lisätietoa välineistä löytyy täältä.

Linkki karttaan.

Liinavaatteet ja siivous eivät sisälly mökin vuokraan. Siivouksen osalta mökit tarkastetaan käytön jälkeen.

Lomaosakevuokraukseen ei ole mahdollisuutta hakea lomatukea.

Hinnasto 2015 vuoden alusta lähtien

Lomamökit

Tuunaantupa

Kesäkausi 1.5-30.9.
75 € / vrk
450 € / viikko

Talvikausi 1.10-30.4.
65 € / vrk
390 € / viikko

Pankkotupa

Kesäkausi 1.5-30.9.
80 € / vrk
480 € / viikko

Talvikausi 1.10-30.4.
70 € / vrk
420 € / viikko

Mäntytupa

Kesäkausi 1.5-30.9.
100 € / vrk
600 € / viikko

Talvikausi 1.10-30.4.
80 € / vrk
480 € / viikko

Lisätietoja PAMin mökeistä, varaustiedustelut ja varaukset voit tehdä osoitteessa http://www.harjunportti.fi/fi/pam/.

 

Kylpylähotelli Levitunturi

PAMin jäsenet saavat 30% alennuksen henkilökohtaisesta huonehinnasta. Alennus myönnetään voimassa olevasta majoitushinnasta sekä erikoistarjouksista.

Alennus on aina henkilökohtainen, eikä sitä myönnetä perheenjäsenille tai muille samassa huoneessa majoittuville. Alennusta ei myöskään myönnetä palveluista, jotka eivät normaalisti sisälly huonehintaan.

Huom! 1.1.2016 alkaen jäsenet ja heidän mukanaan majoittuvat lapset (6–14 v) saavat 50% alennuksen huonehinnasta. Alennus koskee uusia varauksia.

Edun saa esittämällä sisäänkirjautumisen yhteydessä voimassa olevan PAMin jäsenkortin ja kuvallisen henkilöllisyystodistuksen.

Tiedustelut ja varaukset Kylpylähotelli Levitunturi, www.hotellilevitunturi.fi tai puh (016) 646 301.

Katso jäsenhinnat täältä: www.hotellilevitunturi.fi/jasenedut.

 

Restel Hotel Group

PAMin jäsenet saavat majoitusalennuksen, joka on -12 % päivän hinnasta Rantasipi-kylpylähotelleissa ja Rantasipi Rukahovissa. Etu on voimassa 1.1.-31.12.2016. Varaukset vain tuotetunnuksella SIPIETU12 osoitteesta www.hotellimaailma.fi. Erikoishintaisia huoneita on myynnissä rajoitetusti.

Tarjous koskee seuraavia hotelleita: Kylpylähotelli Rantasipi Aulanko, Kylpylähotelli Rantasipi Eden, Kylpylähotelli Rantasipi Laajavuori, Rantasipi Ikaalisten Kylpylä, Rantasipi Siuntion Kylpylä, Hemmottelukylpylä
Rantasipi Imatran Valtionhotelli ja Hotelli Rantasipi Rukahovi.

Hinta ei ole voimassa erikoisajankohtina ja juhlapyhinä. Erikoishinta koskee uusia varauksia ja vapaa-ajan matkustusta. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla paikan päällä.

 

Yyterin hotelli ja kylpylä

PAMin jäsenet saavat perushintaisesta majoituksesta ja kaikista normaalihintaisista majoituspaketeista 20% alennuksen.

Erikoisetuna 1vrk:n perhepaketti 120 euroa/vrk. Pakettiin sisältyy 1vrk:n majoitus perhehuoneessa, 2 aikuista ja 2 alle 15-vuotiasta lasta, buffet-aamiainen, kylpylän ja kuntosalin vapaa käyttöoikeus aukioloaikoina.

Tarjous on voimassa 1.1.-31.5.2016 sekä 1.9.-31.12.2016 (juhlapyhien sekä erikoistapahtumien aikana voimassa vain erikoispaketit) ja myönnetään kun seurueessa on yksi PAMin jäsen. Jäsenkortti mukaan. Katso tarjous tästä.

Tiedustelut ja varaukset: www.yyterinkylpylahotelli.fi tai puh. (02) 628 5300.

 

 

Santa's Hotel Tunturi (Saariselkä)

Huoneistojen listahinnoista -25 % alennus. Tarjous on voimassa ympäri vuoden ja koskee pelkästään huoneistoja. Alennus koskee myös viikkohintaa, min. viipymä 7 vrk.

Varatessa mainittava koodi: PAM.

Lisätietoja www.tunturihotelli.fi tai myyntipalvelusta p. 016-681 501.

 

 

Kylpylähotelli Kuntoranta

Kylpylähotelli Kuntoranta on nyt PAMin jäsenten oma kanta-asiakaspaikka. PAM ja Kuntoranta ovat sopineet yhteistyösopimuksen, jonka perusteella PAMin jäsenet saavat Kuntorannan kanta-asiakkuuden ja muita etuja.

Kylpylähotelli Kuntoranta sijaitsee kauniilla paikalla Saimaan reitin rannalla, hyvien kulkuyhteyksien päässä 5-tien ja 23-tien tuntumassa, keskellä Itä-Suomea Varkaudessa.

Katso jäsenetu tästä.

Lisätietoja: www.kuntoranta.fi, puh. 017 560 1403.

 

Suomen Hostellijärjestö

PAMin jäsenkortilla saa majoitusalennusta Suomen HI-hostelleissa 10 %. Etu on henkilökohtainen.Katso kohteet ja varaa majoitus!

PAMin jäsenet saavat kansainvälisen hostellikortin jäsenhintaan 15 €/vuosi (norm. 20 €/vuosi). Kansainvälinen hostellikortti oikeuttaa vähintään 10 % majoitusalennukseen noin 4000 HI-hostellissa lähes 90 maassa.

 

Palkansaajalehdet

PAMin jäsenet saavat lehtiedun palkansaajalehtien tilaamiseen.

14 euron tuki annetaan seuraavien lehtien vuosikertatilauksiin:

12 euron tuki annetaan seuraavien lehtien vuosikertatilauksiin:

Edun saa ilmoittamalla PAMin jäsenyydestä tilauksen yhteydessä. Kysy myös ammattiosastosi omia lehtietuja. 

 

Neste Oil -polttoainealennus

PAMin jäsenet saavat alennusta bensiinistä ja dieselistä 2,1 senttiä/litra. Polttoaine-edun saa PAMin muovijäsenkortilla Neste Oil -palveluasemilta ja -automaattiasemilta (ei Neste Oil Express -asemilta). PAMin mobiilijäsenkortilla ei etua saa. 

Jäsenedun yhteydessä voit maksaa käteisellä sekä yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla. Yleisluottokorteista poikkeuksen
muodostaa Diners-kortti, jolla maksettaessa etuja ei myönnetä. Etuja voi saada vain yhdellä etukortilla kerrallaan. Lisätietoja
Neste Oil -verkostosta saat osoitteesta www.neste.fi.

 

If

Ifn edut PAMin jäsenille

If Hyödynnä nyt uudet etusi Ifissä. PAMin jäsenenä saat jo yhdellä vakuutuksella 11 prosentin alennuksen vakuutuksistasi*, kun sinulla on lisäksi Ifin paperiton palvelu. Korkeimmalla tasolla alennuksesi on jopa 16 prosenttia. Lisäksi If Omavastuurahaa kertyy vahingottomista vuosista jopa 40 euroa vuodessa. Sen avulla voit pienentää omavastuutasi vahingon sattuessa. Lisätietoja jäseneduista www.if.fi/pam tai p. 010 19 19 19.

Ota käyttöösi myös Primus-henkivakuutus, jonka avulla saat kattavan turvan sekä itsellesi että perheellesi. Lapsille kannattaa samalla hankkia edullinen Primus-tapaturmavakuutus. Primus-vakuutukset myöntää Keskinäinen Vakuutusyhtiö Kaleva. Tutustu tarkemmin www.henkivakuutuskuntoon.fi. *Poikkeuksena ovat Primus-vakuutus ja Joustoturvavakuutuksen laaja sairauskuluturva.

*Poikkeuksena ovat Primus-vakuutus ja Joustoturvavakuutuksen laaja sairauskuluturva

Järjestövakuutus

PAM on vakuuttanut jäsenensä Järjestövakuutuksella järjestötehtävissä ja –tilaisuuksissa sattuvien henkilö- ja esinevahinkojen varalta. Otathan yhteyttä PAMiin järjestövakuutuksen piiriin kuuluvissa vahingoissa, puh. 020 774 002.

Turva

Maksualennukset

PAMin jäsenet saavat Turvan asiakkaina jatkuviin vapaaehetoisiin koti-, auto- ja henkilövakuutuksiin ensimmäisestä vakuutuskaudesta alkaen jatkuvan 10 %:n alennuksen. Yhden vuoden asiakassuhteen jälkeen omistaja-asiakasalennus on 5 %. Omistaja-asiakkuuden jatkuttua viisi vuotta omistaja-asiakasalennus nousee 7 %:iin ja kymmenen vuoden asiakkuuden jälkeen alennus on 10 %. Kun keskität vakuutuksesi Turvaan, saat uutena asiakkaana heti kättelyssä liittoalennuksen lisäksi yllä mainitun 7 %:n omistaja-asiakasalennuksen. Mikäli sinulla on jo ollut kaikki taloutesi vakuutukset Turvassa, olet myös oikeutettu 7 %:n omistaja-asiakasalennukseen.

Bonus

Liiton jäsenen perheen käytössä olevan toisen yksityiskäyttöisen auton tai moottoripyörän bonusoikeudelliseen Turvakasko-vakuutukseen myönnetään korkein autovakuutuksen bonus, joka on perheen käytössä olevassa autossa tai moottoripyörässä. Edellytyksenä on, että bonus voitaisiin voimassa olevien sääntöjen mukaan muutoinkin siirtää ajoneuvojen välillä.

Kotivakuutuksen lisäetu

Kodin irtaimistovakuutuksessa on vakuutettuna työ- ja ansiotyövälineet sekä tarvikkeet 4 500 euroon asti. Jos kotivakuutukseen sisältyy vastuuvakuutus, se on voimassa myös työsuhteen ulkopuolella tapahtuvissa talkootöissä. Vastuuvakuutuksesta korvataan tällöin rajoitusehdoista poiketen vakuutetun työn kohteelle aiheuttama vahinko. Korvauksen enimmäismäärä on 1 700 euroa vahinkoa kohti.

Uusi etu työttömille

Vuoden 2015 alusta Turva myöntää uuden edun työttömille ammattiliiton jäsenille: Jos työttömyyden aikana sattuu vahinko rakennukselle tai irtaimistolle, ammattiliiton jäsen saa kotivakuutuksesta korvauksen ilman perusomavastuuta. Omavastuuedun voi käyttää kerran asiakkuuden/jäsenyyden aikana per kotitalous ja silloin, kun ilmoitus työttömyydestä on tehty työttömyyskassaan.

Lisätietoja vakuutuksista ja jäseneduista Turvan palvelunumerosta 01019 5110, sähköpostitse asiakaspalvelu@turva.fi tai netistä.